Vegan Milker

Vegan Milker är ett innovativt verktyg som är designat för att hjälpa veganer och mjölkallergiker att enkelt göra sin egen veganska mjölk hemma. Med Vegan Milker kan du göra mjölk av nötter, frön, korn och andra vegetabiliska råvaror på ett snabbt och enkelt sätt.

Mer om verktyget

Verktyget består av en behållare och en manuell kvarn som enkelt monteras ihop. Du fyller behållaren med valfria nötter, frön eller korn och sätter på kvarnen. Sedan vrider du på kvarnen för att mjölka fram mjölken.

Hög kvalité

Vegan Milker är tillverkad av material som är hållbara och lätta att rengöra. Verktyget är också miljövänligt och bidrar till att minska användningen av engångsförpackningar och konserveringsmedel. Med Vegan Milker kan du njuta av hemlagad vegansk mjölk utan att behöva oroa dig för tillsatser eller allergener.

Mer än bara vegansk mjölk

Utöver att göra vegansk mjölk är Vegan Milker också ett bra verktyg för att göra mjöl av nötter och frön som kan användas i olika maträtter. Detta gör verktyget till en mångsidig och användbar produkt för den som vill äta hälsosamt och hållbart.

Varför ska du köpa vegan milker?

Vegan Milker ett innovativt och användbart verktyg för veganer och mjölkallergiker som vill göra sin egen mjölk hemma. Verktyget är hållbart, miljövänligt och enkelt att använda och rengöra. Med Vegan Milker kan du njuta av hemlagad vegansk mjölk utan att behöva oroa dig för tillsatser eller allergener.

Läs mer

1 produkt