Sunwarrior

Sunwarrior är ett företag som grundades 2008 i Utah, USA, med en vision om att göra det enkelt för människor att leva ett hälsosamt liv. De tillverkar högkvalitativa hälsoprodukter som är baserade på växter, såsom proteintillskott, superfoods och hälsodrycker.

En av deras mest populära produkter är Sunwarrior Classic Protein, som är ett växtbaserat proteinpulver tillverkat av en kombination av råa ärtor, ris och quinoa. Detta proteinpulver är glutenfritt, sojafritt och laktosfritt, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för personer med olika kostbehov.

Sunwarrior Classic Protein innehåller alla de nödvändiga aminosyrorna som kroppen behöver för att bygga muskler och stödja en hälsosam livsstil. Dessutom är det lättsmält och absorberas effektivt av kroppen, vilket hjälper till att förbättra muskelåterhämtning och minska trötthet efter träning.

Utöver proteinpulvret har Sunwarrior också ett brett utbud av andra hälsoprodukter, såsom Super Greens, en hälsosam mix av gröna superfoods som spirulina, vetegräs och chlorella. Dessa superfoods är rika på antioxidanter, vitaminer och mineraler som stödjer en hälsosam immunfunktion, matsmältning och energinivåer.

Sunwarrior har också ett utbud av hälsodrycker, som deras Liquid Light, en mineralrik tillskottsdryck som hjälper till att stödja benstyrka, nervfunktion och muskelåterhämtning. Denna dryck är gjord av en kombination av växter och mineraler som är lätta för kroppen att absorbera och använda.

Som ett företag fokuserar Sunwarrior också på hållbarhet och miljövänliga produktionsmetoder. De använder sig av ekologiskt odlade ingredienser och återvinningsbara förpackningar för att minimera sin påverkan på miljön.

Läs mer

Visar alla 3 resultat