Probioform

För över 30 år sedan började Dr Hiega sin forskning i Japan, med målet att hitta en lösning på problemen som orsakades av obalans i mag- och tarmfloran. Han var övertygad om att det fanns viktiga bakterier i naturen och i våra kroppar som arbetade för att upprätthålla en hälsosam balans, och det var genom sin forskning han ville hitta sätt att stödja dessa mikroorganismer och återskapa kroppens naturliga balans.

Efter många års forskning och undersökningar hittade Dr Hiega en unik blandning av mikroorganismer som kunde återskapa en optimal tarmflora där ingen specifik mikrob tog överhanden. Han kallade denna blandning för Probioform, och den innehåller mjölksyrebakterier, enzymer samt viktiga jästsvampar. Med Probioform kan man återskapa och upprätthålla en balanserad tarmflora och få alla hälsofördelar som följer med det.

Probioform tillverkas idag i Holland av ett EMRO-godkänt laboratorium, och varje steg i tillverkningsprocessen kontrolleras noggrant för att säkerställa högsta kvalitet. Probioform har blivit en av de mest omtyckta probiotiska produkterna på marknaden tack vare dess unika sammansättning och höga kvalitet.

 

Läs mer

Endast ett sökresultat