Otosan örondroppar

Om du har problem med vaxproppar så är Otosan örondroppar det självklara valet för dig. Denna naturliga lösning består av en mängd effektiva ingredienser såsom naturliga oljor, kamomillextrakt och propolis som samarbetar för att rena, linda, smörja och skydda dina öron.

Naturlig lösning

Börja använda Otosan örondroppar idag för att få en naturlig lösning på dina vaxproblem. Ingen fara för färgämnen eller konserveringsmedel.

Så använder du Otosan:

Användning: Förebyggande behandling: Använd 1 gång i veckan

Lös upp befintlig vaxpropp: Använd 2 till 4 gånger per dag under 3-5 dagar

Se alltid till att följa förpackningens doseringar.

 

Husmorskurer mot vaxproppar i örat

Vill du testa något hemma först innan du köper Otosans örondroppar så finns det bra med husmorskurer. Råvarubutiken har testat några av nedanstående kurer och vissa fungerar bättre än andra. Det kan i alla fall vara värt ett försök.

Det här kan du pröva hemma:

  • Saltvatten: En enkel och effektiv lösning är att skapa en saltlösning genom att blanda en halv tesked salt med varmt vatten och dränka i örat med en droppare. Upprepa detta två gånger om dagen tills vaxproppen har lösts upp.
  • Olja: Massera försiktigt örat med värmande oljor som kokosolja eller olja från eteriska oljor.
  • Vinäger: En blandning av vinäger och ljummet vatten kan också användas för att lösa upp vaxproppar.
  • Hörlurar: Använd hörlurar för att skapa vibrationer som hjälper till att lösa upp vaxproppen.

Observera att det är viktigt att inte använda nålar eller andra föremål för att skrapa bort vaxproppen, eftersom det kan skada örat. Konsultera en läkare om du har konstant öronvärk eller om vaxproppen inte går bort på egen hand. Tipsen ovan har ingen medicinsk grund.

Läs mer

Visar alla 2 resultat