New Nordic

New Nordics uppkomst

Historien om New Nordic börjar med drömmen om en man vid namn Karl Kristian Bergman Jensen. År 1990 etablerade han ett svenskt företag med unik kunskap inom örtmedicin med målet att utveckla och marknadsföra effektiva örtbaserade kosttillskott och skönhetsprodukter för att tillgodose specifika behov inom hälsa och skönhet.

Samarbetet som förändrade allt

År 1992 anslöt sig Marinus Blåbjerg till företaget som hälftenägare. Det inledde en långvarig vänskap och en framgångsrik affärsrelation. Tillsammans skulle de ta New Nordic till nya höjder.

New Nordics passion

På New Nordic brinner vi för att hjälpa människor över hela världen att leva ett mer piggt och friskare liv. Vi gör detta genom att utveckla innovativa och effektiva kosttillskott och skönhetsprodukter. Genom åren har New Nordics produkter vunnit många priser och utmärkelser från skandinaviska och internationella branschorganisationer.

Ledande inom Beauty from Within

På senare år har företaget etablerat sig som kategoriledare inom segmentet ”Beauty from Within”, en kategori som växer snabbt över hela världen. Hemma i Sverige görs det årligen många sökningar på webben på just ”New nordic” enligt siffror från Google KP.

Från skandinavien till världen

Växter har mäktiga egenskaper som förbättrar både hälsa och skönhet. New Nordic har utvecklat ett banbrytande upplägg där vi identifierar växtbaserade ingredienser som ger näring och vitalitet till livets olika faser, håller oss pigga och ungdomliga även när vi blir äldre.

Idén började i Skandinavien, men spred sig snabbt över världen. Människor i Europa, Nordamerika och Asien lockas av New Nordics väg till vitalitet och våra skandinaviska värdegrunder.

Just nu 2023

Idag säljs New Nordics produkter dagligen i över 50.000 apotek, skönhetsbutiker och hälsobutiker i 36 länder från Kina till USA. Bland återförsäljarna finns Råvarubutiken som sålt New Nordics utbud i många år.

Läs mer

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.