Allos

Det viktigaste för Allos är att produkterna de tar fram är ekologiska och att de smakar gott!

Allos grundades av Walter Lang år 1974 i Drebber, Tyskland, med målet att hjälpa sin familj att leva så naturligt som möjligt. Idag är Allos Tysklands mest populära märke vad gäller veganska och vegetariska produkter och vi är så glada för att vi nu har några av deras produkter i vårt sortiment.

Allos erbjuder en mängd olika livsmedel alltifrån frukostflingor, marmelader och alternativa mejeriprodukter till frukt- och nötbarer, alla ekologiska. Företaget garanterar utsökta smaker och kvalitet för sina produkter då de har en helhetssyn över hela sin tillverkning på allt från råvaror till slutprodukt. De använder sig av 100 % grön energi och förespråkar biologisk mångfald istället för genmodifierade produkter.

Varför ska man välja Allos?

  • Alla produkter är ekologiska
  • Helhetssyn över hela tillverkningsprocessen
  • Hundra procent grön energianvändning
  • Förespråkar biologisk mångfald

Varför ska man välja ekologiskt?

När du väljer ekologisk mat gör du inte bara ett gott val för dig själv utan även ett bra val för dina barn, miljön och de som tillverkar produkterna. Dessutom värnar du om djurens välmående när du väljer ekologiskt. Ekologisk mat besprutas inte heller med några konstiga bekämpningsmedel vilket värnar om den biologiska mångfalden och maskarna i jorden.

Ett val som gör gott helt enkelt!

Läs mer

10 produkter