Artikelnr: KM20185

Sedona Silikon Torkduk, 3st till Classic/Combo

299 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 299 kr

Leverans inom 5-10 dagar

Bevaka produkt

Om produkten
BPA-fria och teflon-fria torkdukar tillverkade i silikon till Sedonas torkugnar Classic och Combo. Torkduken är återanvändbar och används för att smeten inte ska rinna igenom eller fastna i det nät som är med som standard. Även de kletigaste kakaona blir lätta att få bort.Sedona Classic och Sedona Combo har 9 brickor, så önskar du torkduk till alla brickor så behövs 3 stycken set om 3st. Innehåll: 3 stycken silikon torkdukar i måtten 35,6 X 29,8 cm. Läs jämförelsen mellan våra tre olika typer av torkdukar, klicka här.  Tillverkare: Tribest, USA.
Specifikation
BPA-fria och teflon-fria torkdukar tillverkade i silikon till Sedonas torkugnar Classic och Combo.Torkduken är återanvändbar och används för att smeten inte ska rinna igenom eller fastna i det nät som är med som standard. Även de kletigaste kakaona blir lätta att få bort.Sedona Classic och Sedona Combo har 9 brickor, så önskar du torkduk till alla brickor så behövs 3 stycken set om 3st.Innehåll: 3 stycken silikon torkdukar i måtten 35,6 X 29,8 cm. Läs jämförelsen mellan våra tre olika typer av torkdukar, klicka här. Tillverkare: Tribest, USA.
Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.