-28%
Artikelnr: 401411

Lurch Multi Chopper

359 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 1 kvar.

Om produkten

Lurch Mini Hackare 2 gör det rent av roligt att hacka lök! För Mini Hackare II kan hacka löken i en handvändning och utan tårar.

Lurch Mini Hackare:
Tredelad uppsättning som lätt hackar örter, nötter och grönsaker
Också perfekt för att göra salsa och pesto
Insats som kan användas för att vispa äggvita och grädde är också inkluderade
Tål maskindisk

Specifikation

Lurch Multi Chopper

Den här mixern är ett köksgeni. Använd det för att hacka grönsaker, örter och nötter, vispa grädde, salsa och pesto. Den funktionella designen är en extra bonus och dragstångsmekanismen gör ditt jobb till en makalös upplevelse!

Skär lök utan tårar, snabbt hacka grönsaker och frukt och blanda såser, dips. Allt det gör matlagningen så mycket enklare och ökar den roliga faktorn. Genom att använda Multi Chopper från Lurch kan du ha allt det i en maskin. Det är också möjligt att hugga tuffa matvaror som nötter eller morötter. Detta köksredskap är enkelt att hantera och fungerar utan el.  Du kan bestämma storlek på bitar, desto oftare drar du ju mindre dem det blir. Det medföljande locket gör det lätt att lagra den krossade maten och håller den fräsch. Med hjälp av visp kan du enkelt blanda soppor, såser, salsa, pesto och dressingar. Lurch inkluderar en skål där du kan fixa bladet och visp, ett lock med dragkabeln, en spatel för att skrapa ut skålen och ett förvaringslock för att hålla den skurna maten färsk. För bladet rekommenderar vi handtvätt för att behålla dess skärpa.

Fördelar

  • Multi Chopper med dragsko. Mått ca. 14 x 11,5 cm
  • Skär lök, örter, nötter och mer i sekunder och utan tårar
  • Superbra för att förbereda salsa och pesto
  • Visspa äggvitor och grädde
  • Premium kvalitet, dubbelkantade blad. Kan diskas i diskmaskin
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.