Artikelnr: K10022

Greenstar Pro (Professional) Juicemaskin

10.995 kr

Bevaka produkt

Om produkten
Greenstar ProGreenstar Pro är en uppdaterad Greenstar Elite som länge varit en favorit hos många rawfood-entusiaster och är känd som en av de bästa juicepressarna. Greenstar Pro är valet för den kräsne konsumenten eller för den som vill jucia mycket, tex på ett cafe eller juicebar. Vad är de nya fördelarna med Greenstar Pro?: 
  • Dubbelvalsarna (twin-gear) som kallpressar juicen är på denna maskin i rostfritt stål för ökad hållbarhet.
  • Låsningsmekanism – Genom att byta låssystem från löstagbara vredet till ett stationärt spärrsystem, erbjuder det nya snapsteget ett enklare sätt att montera och demontera maskinen.
  • Tillagd säkerhet – Greenstar förhindrar skador genom ett säkerhets kopplingssystem som är fäst på säkerhetsluckan, vilket inaktiverar funktionen när huven avlägsnas.
  • Easy Clean Up – Genom att kombinera delar genom den nya snygga designen finns färre delar, vilket innebär att det är mindre delar att rengöra. Dessutom kan den medföljande säkerhetsluckan användas som en korg efter rengöring, vilket ger dig lagringsutrymme för torkning utan att ta upp ytterligare utrymme på diskbänken.
  • Just Grip Outlet Justeringsknappen – Knappen har omformats för att inkludera lätta greppskenor så att du enkelt kan ta tag i, vrida och manuellt styra trycket inuti maskinen så att du kan juica en större mängd olika frukter och grönsaker av olika konsistenser.
 
  • Advanced Heavy Duty Jumbo Twin Gears – Utformad för att maximera avkastningen och näringsvärdet på din juice, med samma magnetiska och biokeramiska teknik som de ursprungliga dubbla växlarna. Helt enkelt högre avkastning.
  • Ökad mångsidighet – Genom att tillsätta blandningssteget mellan krossnings- och pressningsstegen, har juicing av mjuk frukt nu blivit mycket enklare och effektivare.
  • Ökat värde – Genom att bara inkludera de mest populära föremålen i ett bekvämt paket finns det endast ett tillvalstillbehör till Greenstar Pro; justeringsratt för mjuk fruktuttag.
  • Tamper Holder – Hållare för nedstötarstav ger extra bekvämlighet.
Specifikation
Innehåll i paket: Utloppsjustering Nedstötarstav i trä Hylsa utan nät Hylsa med nät Hylsa med hål Hylsa utan nät Twin Gears i rostfritt stål Glasbehållare Droppbricka Nedstötarstav i plast Nedstötarstav i trä Sil i rostfritt stål Skrap set RengöringsborsteSpecifikation: 
Garanti: 15 år vid privat bruk och 3 år vid kommersiellt bruk. Mått: 47.2 x 31.4 x 17.2 cm (B x D x H). Vikt: 12.25 kg. Effekt: 220V, 165 W. Kontakt: Svensk standard Tillverkare: Tribest, USA.
Användning

Många användningsområden:

Med Greenstar Pro kan du också göra sorbet eller pure av dina färska eller frysta frukter samt desserter med nötter och torkade frukter. Greenstar fungerar mycket bra för rotfrukter, grönsaker och frukt. Dock optimalt om mjuk frukt blandas med hårdare frukt som äpple. Om du mest är intresserad av vetegräs och gröna blad rekommenderar vi Solostar 4 från Tribest.

Varför ”bara” 165 W motor?

Det kan låta motsägelsefullt att en 165 W motor kan vara effektiv när de flesta juicemaskinerna på marknaden har en effekt på över 500 W. Högwattsmodellerna som oftast river/centrifugerar grönsakerna och frukten gör saft snabbt och maler allt. Fördelen med den långsamma hastigheten är att minimalt med värme bildas (dvs vitaminer, mineraler och enzymer överlever) och maximalt med juicesaft dras ur fibrerna och cellmembranen, detta ger en tydlig skillnad mellan juicesaften och det torra restmaterialet som blir kvar.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.