Hampaprotein 30% RB EKO 1000g

Artikel nr: 201023
EAN: 7340051813796
119 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Kraftfullt och naturligt proteinextrakt (30%) från hampafrön!

 

Hampaplantan är en mycket komplett växt av vilken man kan använda alla delar. Den används i textil och isolering samt givetvis som kosttillskott. Hampan växer mycket snabbt utan gödningsmedel.

 

Vår Hampa odlas i Lettland av sorten FINOLA som lämpar sig för odling i Norra Europa.  Hampa är bland den mest koncentrerade proteinkällan av de vegetabiliska livsmedlen och innehåller dessutom alla essentiella aminosyror! Hampaprotein Innehåller 30 % protein och är fritt från gluten, laktos och animalier.

Ingredienser: proteinpulver 30% från ekologiska hampafrön
Ursprung: Baltikum
Förvaring: svalt och torrt

Näringsvärde per 100 g
Energi 1650kJ/390 kcal
Fett 11 g
varav mättat fett 1,7 g
varav fleromättat 7,9 g
Kolhydrater 30 g
Fiber 20 g
Protein 50 g
Salt 0 g

Dosering: 2–4 msk/dag

 

Blanda bara ett par skopor hampaprotein med vatten eller juice för en enkel proteindrink, mixa med färska frukter eller bär till en härlig smoothie, eller strö några skedar över salladen eller på frukostgröten. Vi blandar alltid hampaproteinpulver i våra gröna juicer, och när vi är ovanligt duktiga och tränar så åker det ner någon skopa i återhämtningsdrycken.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.