Arche Naturküche

Förtaget Arche-Naturküche grundades år 1985 i en tid då många européer och amerikaner drog sig österut och då Japan ansågs särskilt attraktivt. Där fann man ett noggrant hantverk, naturliga råvaror och en tidskrävande bearbetning som förvandlade enkel mat till något glädjefyllt. Då detta hantverk hotades av den alltmer framkomna massproduktionen bestämde sig Arche för leta upp autentiska asiatiska specialiteter och distribuera dem i Europa, för att på så sätt bevara hantverket.

Idag erbjuder företaget en mix utav både asiatiska och europeiska matvaror av hög kvalitet. Arche-Küche satsar på modernt ekologiskt jordbruk vilket också inkluderar stabila, rättvisa och långsiktiga handelsrelationer. Alla produkter är fria från onödiga och konstiga tillsatser och är så ofta som möjligt helt veganska – vilket vi verkligen tycker är värt att framhäva!

Varför gillar vi Arche-küche?

  • Ekologiskt
  • Hög kvalitet
  • Veganskt – så ofta som möjligt
  • Rättvisa handelsrelationer
  • Fritt från onödiga tillsatser

Varför är det viktigt med produkter av hög kvalitet?
När du väljer en vara med hög kvalitet innebär det allt som oftast att produkten är testad, kontrollerad och dokumenterad för att motsvara dina förväntningar. Det betyder också att produkten är certifierad enligt vissa standarder.

Vi vill alltid erbjuda produkter med hög kvalitet – för både din och vår skull!

Läs mer

Visar alla 15 resultat