Misosoppa med tång
Smaken av Japan i ditt hem … den här särskilt milda smaksatta misosoppan kommer i en snabbblandning som är perfekt att ta med eller njuta av på en lunchrast på jobbet. Och sist men inte minst, lite tång för att förhöja smaken. Direkt klart med varmt vatten, det värmer och ger smak!
Ingredienser:
Rismiso * (65 %) (pastasås *: sojabönor *, brunt ris * (33 %), havssalt, vatten, A.oryzae), vatten, Mirin * (alkoholdressing *: ris * , vatten, A oryzae), Shoyu * ( sojasås *: vatten, sojabönor * (19%), vete *, havssalt, A. oryzae), havssalt, wakame-tång (1%), kombu-tång (0,3%) * ekologiskt
Allergener: Innehåller sojabönor och gluten
Förvaring: Förvaras torrt
Ursprung: Japan
Egenskaper: Ekologisk, Vegansk
Näringsdeklaration:
Näringsvärde |
Per 100 g |
Energi kJ/kcal |
838/198 |
Fett |
1,8 g |
varav mättat fett |
0,1 g |
Kolhydrater |
34,6 |
varav sockerarter |
8,3 g |
Protein |
8 g |
Salt |
11,3 g |
Häll innehållet i förpackningen i 2,5 dl kokande vatten, blanda och låt vila i några minuter.