Ekologiska tranbär
Dessa ljusa röda bär från Kanada inte bara smakar mycket aromatisk, de är också erkända som särskilt friska i sin smak! Fin brytning med äppeljuice för den som tycker att det kan bli för surt annars!
Vad är tranbär?
Tranbär (Vaccinium oxycoccus) finns i Europa, Asien och Nordamerika. I USA odlas de i stora mängder och de är en viktig del på den amerikanska menyn för högtiden Thanksgiving.
Ingredienser: Tranbär (Vaccinium oxycoccos, 60,5% innan torkprocess) sötade i äppeljuice (39,5% innan torkprocess).
Ekologiskt: Ja, EU-ekologisk
Raw food-kvalitet: Nej
Veganskt: Ja
Glutenfritt: Ja
Hur använder jag tranbär?
Torkade tranbär kan ätas som de är, och går utmärkt att blanda i yoghurten, müslin eller morgonfilen. Om man vill kan man röra ner dem i en smoothie och för den som tycker tranbärsdryck smakar surt, kan de torkade bären vara betydligt lättare att få i sig.