Naturata

Naturata – En resa från en vision till ett premiumvarumärke

Det var i början av 1970-talet, en tid av förändring och medvetenhet om vikten av hållbarhet, som de första företagen specialiserade på produktion och leverans av ekologiska varor såg dagens ljus. Men det var först 1976 som en person med en vision grundade Naturata med målet att ge helmatbutiker en stabil källa till högkvalitativa Demeter- och ekologiska produkter.

Naturata började sin resa som en grossist på den nya ekologiska marknaden. De såg möjligheter där andra såg utmaningar och utvecklade produkter som inte fanns som ekologiska varianter. Med tiden har Naturata fortsatt att växa och utvecklas från en grossist till det premium helmatvarumärke det är idag.

Fortsätter växa inom ekologiska livsmedel

Sedan 2003 har Naturata Logistik eG bidragit till att effektivisera logistiken, medan Naturatas systerföretag har fokuserat på utvecklingen och marknadsföringen av Demeter- och ekologiska livsmedel – med stor framgång och oändlig hängivenhet. Naturatas resa är en inspirerande berättelse om visioner som blir verklighet och en omsorg om vår planet som aldrig ger upp.

Kvalité före kvantitet

Naturata står för kvalitet född ur en känsla av övertygelse, för många års erfarenhet och för hög standard inom den ekologiska sektorn. Företaget står för sin kunskap, ärlighet och hållbarhet samt för holism och matglädje, för tillit och engagemang. Naturata odlar relationer med sina kunder och medarbetare som bygger på förtroende.

Läs mer

11 produkter