En nystart

Vårt första blogginlägg!

Välkommen till Råvarubutikens alldeles egna blogg! Som vi har längtat. Här kommer vi att dela med oss av en mängd olika ämnen. Bland annat får du reda på mer om oss, våra värderingar och hur vi jobbar. Du kommer få lära känna våra leverantörer, få tips, inspiration och en chans att fly undan vardagen en stund.

Till dig som vill ha mer

Som du säkert har förstått säljer vi ekologiska råvaror, men vi är mycket mer än så. Bakom Råvarubutikens kulisser sitter människor som genuint bryr sig om vart produkterna kommer ifrån och vilken skillnad de kan göra för människorna som arbetar med just dessa råvaror.

 

Tanken är inte att sälja vad som helst till vem som helst utan vi vill sälja högkvalitativa och rena produkter så att du som lägger stor vikt vid ekologi och kvalitet kan känna dig trygg med det du äter.

 

Så viktigt som det är med hållbara livsmedel, så viktigt är det även med en hållbar livsstil. Vi vill finnas här för dig när du behöver inspiration, eller när du behöver en påminnelse om att ta ett steg tillbaka, och ta ett djupt andetag.

 

Om du inte har ett konto hos oss rekommenderar jag att du skapar ett, så att du inte missar framtida uppdateringar, erbjudanden eller andra hemligheter.

 

Välkommen till familjen,
Emma