Organic India

Organic India och Fabindia är två företag som har en stark närvaro i Indien och som strävar efter hållbarhet och tradition. Dessa företag har satt en hög standard när det gäller kvalitet och har som mål att erbjuda ekologiska produkter till medvetna konsumenter.

Mer om Organic India

Organic India arbetar med tusentals små familjejordbrukare i Indien för att odla hållbara, ekologiska grödor på tiotusentals hektar. Genom att välja Organic India, hjälper konsumenter till att skapa en hållbar miljö och ge våra jordbrukare en utbildning och en värdig inkomst samtidigt som de bevarar sin hälsa och naturmiljö. Alla produkter från Organic India stödjer hälsa och True Wellness och är tillverkade med kärleksfull omsorg.

Mer om Fabindia

Fabindia är Indiens största privata plattform för produkter som tillverkas med traditionella tekniker, färdigheter och handbaserade processer. Företaget länkar samman över 55 000 hantverksbaserade producenter på landsbygden med moderna städer och skapar på så sätt en bas för skickligt, hållbart arbete samtidigt som man bevarar Indiens traditionella hantverk. Fabindias produkter är naturliga, hantverksbaserade, samtida och överkomliga.

Organisk och kvalitetscertifiering

Både Organic India och Fabindia är passionerade när det gäller att höja standarden inom ekologisk industri. Organic India är en av de få örtföretag i Indien som har fått HACCP, GMP, ISO 9001-2015 och Kosher-certifieringar.

Båda företagen har också organiska certifieringar från Control Union och SGS enligt USDA, EU och NPOP Organic Standards. Varje steg av processen, från bevarande av frön till sådd, odling, skörd, bearbetning, produktion och försäljning.

Läs mer

Visar 1–15 av 28 resultat