Om produkten
Andinska pastaspagetti, gjorda på ris och quinoa, är smakrika och passar utmärkt för en hälsosam och ekologisk kost. De erbjuder en bra källa till kolhydrater samt viktiga mineraler som kalcium och järn, och innehåller dessutom fibrer.
OBS: Längre leveranstider - just nu har vi längre leveranstider på grund av ökat tryck under Black Week
😎
”Oleander Quinoa Spaghetti Glutenfri EKO 250g” har lagts i din varukorg. Visa varukorg
Leverans inom 1-3 dagar
Andinska pastaspagetti, gjorda på ris och quinoa, är smakrika och passar utmärkt för en hälsosam och ekologisk kost. De erbjuder en bra källa till kolhydrater samt viktiga mineraler som kalcium och järn, och innehåller dessutom fibrer.
Ingredienser
Ris* (74 %), royal quinoa* (26 %).
*Från ekologiskt jordbruk.
Per 100 Gram
Energiskt värde 358 kcal
Lipidfetter 1.1 g
Mättade fettsyror 0.1 g
Kolhydrater / kolhydrater 78 g
Socker 0 g
Kostfiber 1 g
Proteiner 8.5 g
Salt 0.03 g
Tillagning
Koka upp rikligt med vatten och tillsätt lite salt och olivolja. Lägg i pastan och koka i 12–16 minuter, eller tills den är al dente.
Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.