Vegetology

Vegetology är ett brittiskt företag som specialiserar sig på att erbjuda kosttillskott för en hälsosam och balanserad vegansk livsstil.

Grundarna, Graham och Kurt, är själva veganer och insåg att det fanns en brist på pålitliga, högkvalitativa veganska kosttillskott på marknaden. Därför startade de Vegetology med målet att skapa en serie av högkvalitativa och effektiva veganska kosttillskott.

Bra att veta: På Råvarubutiken hittar du alla produkter från Vegetology till marknadens bästa priser.

Utbudet hjälper mot en hälsosammare livstil

Vegetology erbjuder ett stort utbud av kosttillskott som är utformade för att hjälpa till att stödja en hälsosam livsstil. Deras sortiment inkluderar multivitaminer, mineraler, omega-3-tillskott och andra specialprodukter. Alla deras produkter är tillverkade med noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet och är veganvänliga och fria från animaliska produkter.

Vad skiljer Vegetology från andra kosttillskotts-företag?

Det som särskiljer Vegetology från många andra kosttillskotts-företag är deras engagemang för att skapa högkvalitativa produkter som verkligen fungerar. De är dedikerade till att utveckla kosttillskott som är både effektiva och säkra och som inte kompromissar med kvaliteten på något sätt.

Funnits länge – du är säker med deras produkter

Med Vegetologys kosttillskott kan du vara säker på att du får bra och effektiva produkter som hjälper dig att uppnå en hälsosam och balanserad vegansk livsstil. Deras produkter är också tillgängliga internationellt så att du kan ta del av deras högkvalitativa kosttillskott vart du än befinner dig i världen.

Läs mer

8 produkter