Tribest

Tribest är ett företag som specialiserat sig på hälsosam matlagning och livsstil. De erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa köksapparater och blandare. Tribests produkter är kända för att vara pålitliga och enkla att använda, företagets syfte är att göra det enklare för människor att ta hand om sig själva.

Tribest grundades 1988 med visionen att skapa innovativa köksapparater som främjar hälsa och välbefinnande. Sedan dess har företaget utvecklat flera prisbelönta produkter som är kända för att ge utmärkta resultat när det gäller att extrahera näring från frukt, grönsaker och andra livsmedel.

Slowstar är deras best-seller

Bland deras mest populära produkter finns Slowstar juicemaskin, som använder en unik teknik för att pressa juice på ett långsamt och skonsamt sätt för att bevara näringen i frukter och grönsaker. Tribest har också en serie med högkvalitativa blandare, inklusive Personal Blender, som är idealisk för personer som är på språng och vill ha en enkel och effektiv lösning för att blanda smoothies och andra hälsodrycker.

Innovation, utbildning och kärlek

Tribest har som mål att främja hälsa och välbefinnande genom innovativa produkter och utbildning. Företaget erbjuder en mängd resurser för att hjälpa kunderna att ta hand om sin hälsa på ett holistiskt sätt.

De har också ett engagerat kundsupportteam som finns tillgängligt för att svara på frågor och ge råd om hur man bäst kan använda sina produkter för att uppnå de bästa resultaten.

Läs mer

8 produkter