Quirky Meal

Om Quirky Meal

Quirky Meal är ett litet göteborgsbaserat företag som vill damma av det förlegade förväntningen om att gröt skulle vara tråkigt. Tvärtom! Vi är övertygade om att den älskade frukostfavoriten är värd att ta sin plats bland de båda hippa och näringsrika mellanmåls- och frukostalternativen.

Vi har en riktigt PASSION FOR PORRIDGE och jobbar passionerat med att vända och vrida, mixa och matcha ingredienser och kombinationer för att få till grötrecept som väcker nyfikenhet och samtidigt ge en god start på dagen.

Med blandningar av sädesslag, nötter och fröer och enbart naturliga smaksättningar, vill vi ge din frukost näring från goda källor men även vara en upplevelse att njuta av – smak såväl som konsi-stens.

QUIRKY FÖR OSS betyder att vi tar traditionella koncept och sätter vår egen prägel på dem. Här hittar du betrodda smakkombinationer med ny intressant touch och unika quirky upplevelser som du inte hittar i de vanliga hyllorna.

VÅR INSTÄLLNING ÄR att det som vi fyller magen med ska vara gott för dig – men även för andra. Vi sätter därför stor vikt vid hållbart helhetstänk som genomsyrar hur vi väljer våra råvaror och utformar smaker men även hur vi kan göra skillnad för vår omgivning.

Quirky Meal x Råvarubutiken

Gillar du Råvarubutikens produkter? Det gör Quirky Meal också. Därför fylls Quirky Meals påsar av huvudsakligen Råvarubutikens råvaror!

Läs mer

6 produkter