Sedona

Sedona Classic är en praktisk torkugn med nio brickor som effektivt torkar allt från örter och frukter till kakor och pizzabottnar. Med en horisontell luftdistribution blir torkningen jämn och exakt. Torkugnen har en digital display där man kan ställa in både temperatur och timer.

Dessutom är den anpassad efter standardmått i köket, vilket gör det enkelt att använda. Paketet innehåller allt som behövs för att komma i gång med torkningen, inklusive 9 BPA-fria plastbrickor, 9 BRA-fria plastnät, en BPA-fri avdelarbricka, en sladd och en användarmanual.

Torka råvarorna hälsosamt

Med Sedona Classic kan du enkelt torka dina egna råvaror på ett hälsosamt sätt, utan tillsatser och konserveringsmedel. Med denna torkugn kan du skapa egna hälsosamma snacks och spara pengar samtidigt som du minskar ditt avfall.

Sedona Classic är en utmärkt investering för den som vill ha ett enkelt och pålitligt verktyg för torkning av råvaror hemma i köket.

En användarvänlig torkugn med många funktioner

Sedona Classic är en torkugn som sticker ut från mängden med sina många användbara funktioner. Torkugnen har en inbyggd timer som kan ställas in upp till 99 timmar, vilket gör det möjligt att torka allt från örter till frukt och grönsaker, eller till och med pizzabottnar och kakor. Med de genomskinliga BPA-fria brickorna och plastgallren kan du enkelt övervaka torkningsprocessen och se när maten är färdig.

För den som vill ta sin torkning till nästa nivå finns det även teflonfritt BPA-papper att köpa till. Överhettningsskyddet ger dig trygghet och skyddar maten under torkprocessen. Dessutom är torkugnen extremt tystgående med sina DC-motorer och energieffektiva tvåfläktsteknik.

Den digitalt inställningsbara displayen ger dig enkel och smidig styrning av torkugnen, och kontrollpanelen på framsidan gör det lätt att navigera i inställningarna. För att undvika onödig strömförbrukning har torkugnen en on/off-knapp, vilket gör det enkelt att slippa dra ut sladden.

Sedona Classic är även utrustad med en bricka för användning av endast halva ugnen vid mindre mängder, vilket gör den mycket flexibel. För en ännu tystare torkning finns det även ett nattläge som minskar ljudnivån. Ugnen har en automatisk säkerhetsavstängning efter 150 timmar för att garantera din säkerhet.

Läs mer

Visar alla 6 resultat