Kingfisher

Kingfisher Natural Toothpaste startades 1988 av Richard Austin som genom sitt arbete i en wholefood-butik insåg att människor letar efter tandkräm som är fri från tillsatser som exempelvis konstgjorda färgämnen, smakämnen, sötningsmedel och konserveringsmedlet. Tandkrämens jobb är ju trots allt att rengöra tänder!

Först ut var tandkrämen med fänkålssmak och senast 2017 lanserades den populära Naturally Whitening Charcoal tandkrämen. Idag är Kingfisher ledande inom naturlig tandkräm i Storbritannien.

Naturliga ingredienser och härliga smaker

100% naturliga ingredienser, ja tandkrämen är till och med gjord av riktiga jordgubbar, riktig fänkål och äkta pepparmynta. Den fullständiga listan på ingredienserna hittar du givetvis på tubens baksida. Tandkrämen är vegansk, glutenfri och GMO-fri.

Kingfishers värderingar

  • Veganskt: i tillverkningen används inga animaliska produkter och djurförsök har aldrig och kommer aldrig att användas.
  • Tanke på miljön: Kingfisher gör sitt yttersta för att minimera negativa effekter på miljön som produktionen av tandkrämen skulle kunna ha och bidrar till positiva projekt lokalt och utomlands.

Läs mer

10 produkter