BioCare

BioCare grundades år 1988 av John Stirling som tidigare gett sig ut i världen för att försöka få en bättre förståelse för sin egna hälsa, efter att ha fått en cancerdiagnos. Med ett holistiskt, naturopatiskt förhållningssätt började han, tillsammans med sin fru och experter inom olika fält, forska kring och utveckla sin egna linje av kosttillskott.

I dagsläget erbjuder BioCare en mängd olika tillskott i form av exempelvis vitaminer, mineraler, enzymer och goda bakterier. Alla produkter tillverkas i Storbritannien utan några onödiga tillsatser. En stor del av företagets anda är att ta hand om miljön och de jobbar därför ständigt på att bli alltmer hållbara. Ett exempel på detta är användandet av mer återanvänt material och mindre plast. Inga produkter är testade på djur.

Detta gillar vi med BioCare:

  • Tillverkning i Storbritannien
  • Inga onödiga tillsatser i produkterna
  • Strävar efter att bli alltmer hållbara – sett ur miljösynpunkt
  • Inga djurtester

Varför behöver vi kosttillskott?

De allra flesta får i sig de vitaminer och mineraler de behöver via kosten men ibland kan det vara bra att få i sig lite extra. Det gäller exempelvis om du är vegetarian eller vegan. Det kan också vara så att du helt enkelt inte gillar en viss typ av livsmedel eller väljer bort något av andra skäl, varför det kan vara bra äta ett tillskott.

Läs mer

Visar alla 2 resultat