Naturligt baby och barn schampo 85g

Artikel nr: 2450
EAN: 7350134770021
189 kr

Denna GENTLE schampobar för små är perfekt för även de yngsta bebisarna. Den är gjord speciellt för känslig babyhud, är icke-irriterande och har lugnande egenskaper. Schampot är tillverkat med noggrant utvalda naturliga ingredienser och kommer att lämna ditt barns hud ren, mjuk och fuktig.
Alla ingredienser är 100% naturliga och allmänt erkända för sina fördelar för hud och hår. Inga syntetiska ingredienser tillsätts, inga färgämnen eller aromer, inga konstgjorda tillsatser.

 

100% naturliga ingredienser
Fri från sulfater, parabener, silikoner, mineralolja och giftiga ämnen
Icke irritabel
Har lugnande egenskaper
Rengör, mjukgör och fuktar ditt barns hud och hår
Vegansk
Plågeri-fri
Handgjord

Denna anti-cellulit- och stretchmarkkräm hjälper till att minska hudbristningar och celluliter samt reparerar hudskador orsakade av graviditet eller viktvariation.

Kakao, macadamia och shea hjälper till att skydda och reparera huden från skada och för tidigt åldrande, regenerera hudceller och återfukta huden.

Ingredienserna är alltid 100% naturliga och allmänt erkända för sina fördelar för huden. Inga syntetiska ingredienser tillsätts, inga färgämnen eller aromer, inga konstgjorda tillsatser.

  • 100% naturliga ingredienser
  • Fri från sulfater, parabener, silikoner, mineralolja och giftiga ämnen
  • Förbättrar hudens elasticitet
  • Minskar uppkomsten av hudbristningar och celluliter
  • Vegan
  • Cruelty Free
  • Handgjord

Ingredienser (INCI):
Kokosolja, sheasmör, candelillavax, kakaosmör, macadamianötolja, vitamin E

Användning:

  • Gnid försiktigt in baren mellan handflatorna. Värmen i dina händer bör smälta baren tillräckligt för att förvandla den till en kräm som du enkelt kan breda ut på området som ska behandlas. Applicera mer om det behövs på områden med problemhud. Massage in (i ca 3 min), låt huden suga upp den och låt den vara på över natten
  • För maximal livslängd, förvara på en sval, torr plats, borta från direkt solljus

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.