Artikelnr: B1812

Närokällan Super Zym 60Kaps

289 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 4 kvar.

Om produkten

Superzym är en näringskälla som innehåller naturliga matsmältningsenzymer som utvinns från växter. Dessa enzymer är utformade för att bryta ned proteiner, fetter, kolhydrater, socker, stärkelse och mjölkprodukter och fungerar effektivt i den sura miljön i magen. Om du behöver stöd med din matsmältning eller om du äter en måltid som är rik på mjölkprodukter, socker, fetter, proteiner, kolhydrater eller stärkelse, kan matsmältningsenzymer vara till hjälp. Kapslarna innehåller endast alfalfa som fyllnadsmedel.

 

Superzym är ett måltidsenzym som innehåller hela 14 olika naturliga växtenzymer, och varje förpackning innehåller 60 vegetabiliska kapslar. Produkten innehåller också ingredienser som kardemumma, fänkål och ingefära. Dessa enzymer är verksamma både i den basiska miljön i övre tarmen och i den sura miljön i magen, och de är aktiva inom ett pH-intervall från 3.0 till 9.0.

Specifikation
InnehållMängd per dos
Betaglukanas16 BGU
Hemicellulas800 HCU
Pektinas7 END0-PG
Peptidas2,5 LAPU
Fytas6 FTU
Invertas1575 SU
Amylas7500 DU
Cellulas1200 CU
Proteas37 500 HUT
Lipas36 FIP
Maltas36 DP
Laktas900 ALU
Bromelain500 GDU
Papain160 USP
FOS10 mg
Ingefäraextrakt10 mg
Fänkålextrakt10 mg
Kardemummapulver10 mg


Ingredienser: 
Enzympulver (betaglukan, hemicellulas, pektinas, peptidas, fytas, invertas, amylas, cellulas, proteas, lipas, maltas, laktas), bromelain, vegetabilisk kapsel (pullulan), papain, fruktooligosackarider, ingefärarotextrakt, fänkål­fröextrakt, kardemummafröpulver, fyllnadsmedel (alfalfa).

 

Doser: 30
Form: Kapslar
Fyllnadsmedel: Alfalfa
Förpackning: 60 kapslar
Kapsel: Pullulan
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar per dag till mat
Vegansk: Ja
Öppningsbar kapsel:Nej

Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.Information:Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Användning
Rekommenderad daglig dos:2 kapslar per dag till mat
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.