Artikelnr: B1816

Närokällan D3-2000 Vegan 90kaps

119 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 1 kvar.

Om produkten

D3-vitamin 2000 IE innehåller en generös mängd D3-vitamin (kolekalciferol) som helt härrör från växtbaserade källor, närmare bestämt från lav. Denna vitamin har en avgörande roll i vår hälsa då den hjälper kroppen att lagra kalcium i ben och tänder. I norra delar av världen, där solljus är begränsat, kan det vara utmanande att tillgodogöra sig tillräckligt med D-vitamin, särskilt under perioden mellan höst- och vårdagjämningen.

 

D-vitamin är av central betydelse för att upprätthålla normala ben och för att stödja immunsystemets normala funktion. Därför kan det vara klokt att överväga tillskott av D-vitamin för att säkerställa att dessa viktiga funktioner bibehålls.

Specifikation
InnehållMängd per dos% DRI*
D3-vitamin 2000 IE50 µg1000 %

*Dagligt referensintag

 

Ingredienser: Kokosolja, fyllnadsmedel (alfalfa, risextrakt), vegetabilisk kapsel (pullulan), D-vitamin (kolekalciferol).

Doser:90
Form:Kapsel
Förpackning:90 kapslar
Kapsel:Pullulan
Rekommenderad daglig dos:1 kapsel
Vegansk:Ja (D-vitamin från lav)
Öppningsbar kapsel:Ja
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn, ej i direkt solljus.
Information:Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.
Användning
Rekommenderad daglig dos:1 kapsel
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.