Artikelnr: 605059

Kokosmjölk Pulver EKO 100g

39 kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var 39 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Kokosmjölkpulver 

 

Vårt kokosmjölkspulver kommer precis som all vår fina kokos ifrån våra samarbetspartners i Sri Lanka. Kokosmjölkspulvret innehåller mycket fett och det gör att det kan klumpa sig men går enkelt att få medgörligt genom att mosa ner med en sked eller liknande.

 

Pulvret tillverkas genom att man först utvinner kokosmjölk ur de hela kokosnötterna och efter det så hettas det upp och kyls ner tills det till slut blir ett pulver.

 

Kokosmjölkspulvret har många användningsområden, främst så är det en populär smaksättning i det asiatiska köket och du kan enkelt göra egen curry genom att blanda pulvret med kryddor och ha som bas i grytor mm. Många tar med sig pulvret när man ska ut på vandring då det är mycket enkelt att göra sin egen kokosmjölk bara genom att blanda upp det med vatten. Lätt och smidigt!

Specifikation

Latinskt namn: Cocos nucifera
Ingredienser: pulver av ekologisk kokosmjölk
Ursprung: Sri Lanka
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 2667kJ/637 kcal
Fett: 50,1 g
- varav mättat fett: 40 g
Kolhydrater: 40,25 g
- varav sockerarter: 8,75 g
Fibrer: 0 g
Protein: 6,25 g
Salt: 125 mg

Användning

Använd som vanlig kokosmjölk genom att blanda pulver med vatten (ca 5 msk pulver till 4 dl vatten kan vara en lagom måttstock).

Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.