-69%
Artikelnr: 2558

Grissini Olivolja Demeter EKO 100 g

Bäst före 2024-04-30
kr
Prishistorik
Lägsta priset senaste 30 dagarna var kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Grissini med olivolja är en utsökt och populär italiensk aptitretare

Specifikation

vetemjöl typ 812** (86,2), olivolja** (7%), jäst*, bergsalt, torkade kryddor* (oregano, paprika), (*från kontrollerad ekologisk odling, **från kontrollerad bio dynamisk odling)

Användning
  1. Krispighet: Grissini är krispiga brödstänger som har en härlig textur.
  2. Olivoljaens smörjiga rikedom: Tillsatsen av olivolja ger grissini en rik och smörig smak. Olivolja är känd för sin distinkta smak och kan variera från mild och nötig till pepprig och kraftig beroende på olivsorten och ursprungsregionen.
  3. Enkelhet: Grissini med olivolja är enkel matlagning när det gäller ingredienser och tillagning.
  4. Mångsidighet: Grissini med olivolja är mycket mångsidiga och kan anpassas efter smak och preferenser. Du kan lägga till kryddor som rosmarin, flingsalt eller parmesanost för att ge dem extra smak. De kan också serveras med olika dippsåser som pesto, hummus eller aioli för att göra dem ännu mer tilltalande.
  5. Passar till många rätter: Grissini fungerar som ett utmärkt förrätt eller tilltugg före en måltid. De kan också användas som ett tillbehör till sallader eller soppa för att ge textur och smak. Dessutom är de perfekta att servera med ett glas vin eller öl, vilket gör dem till ett populärt val på vingårdar och barer.
Prishistorik
Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.