CASHEW R&S TAMARI EKO 5kg

Artikel nr: 2390x5
EAN: 7340051819088
1.625 kr

Smaksatta Cashewnötter med smak av Tamari

 

Cashewnötter med smak är en klassiker bland naturgodiset och våra är av riktigt fin kvalitet. Ekologiska fina nötter som är torrostade utan onödig olja och sedan smaksatta med tamari

 

Cashewnöten har sitt ursprung i Brasilien, men odlas idag främst i tropiska områden i Sydostasien och Afrika. Cashewnöten är exklusiv eftersom endast en nöt, eller stenfrukt, bildas vid varje päronformad så kallad falsk frukt.

Ursprung: Vietnam
Ingredienser: cashewnötter (97%), Tamari (vatten, sojabönor, salt)

 

Allergener: kan innehålla spår av macadamianöt, cashew, mandel, paranöt, hasselnöt, pekannöt, pistasch, valnöt, sojaböna, jordnöt, sesam
Vi har ett separat rum i vår produktion där vi hanterar alla dessa allergener, med det sagt så är vi mycket noggranna med att separera produkterna ifrån varandra och producerar så mycket vi kan en vara åt gången.   

 

Kan förekomma skalbitar

 

Näringsvärde per 100 g
Energi 2282 kJ/545 kcal
Fett 40,52 g
– varav mättat 8,19 g
Kolhydrater 30,41 g
-varav sockerarter 5,66 g
Protein 17,08 g
Fiber 1,36 g
Salt 0,82 g

Supergott att äta som snacks eller att ha i maträtter för lite extra sting, passar bra till asiatisk mat eller varför inte för att ge lite extra krydda i en matig sallad.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.