Voelkel

Voelkel är en familjeägd ekologisk juice- och läsktillverkare från Tyskland. Företaget grundades 1936 och har sedan dess utvecklats till att bli en ledande tillverkare av högkvalitativa ekologiska drycker.

Ekologiska drycker som är bra för både kroppen och planeten

Voelkels produkter är kända för sin höga kvalitet och sitt hållbara tillvägagångssätt. De använder endast de finaste råvarorna som kommer från ekologiska och rättvisa källor. Företaget har också en stark miljömedvetenhet och arbetar aktivt för att minska sitt koldioxidavtryck genom att använda solenergi och andra hållbara metoder i sin produktion.

Sortimentet erbjuder en kombination av god smak och hälsosamma alternativ

Företagets sortiment inkluderar en mängd olika ekologiska juicer och läsk, såsom äppeljuice, apelsinjuice, tranbärsjuice och ingefära öl. De erbjuder också en rad hälsosamma och funktionella drycker, som ingefärashots och energidrycker.

Voelkels filosofi är att erbjuda högkvalitativa drycker som är bra för både kroppen och planeten. Deras produkter är gjorda av de finaste råvarorna och produceras med omsorg om både konsumenternas hälsa och miljön.

Sammanfattningsvis är Voelkel en ledande tillverkare av högkvalitativa ekologiska drycker. Företaget har en stark miljömedvetenhet och strävar efter att erbjuda hållbara produkter av högsta kvalitet. Deras sortiment av ekologiska juicer och läsk är en perfekt kombination av god smak och hälsosamma alternativ.

Läs mer

Visar alla 9 resultat