Sekowa

Sekowa är ett tyskt företag som har specialiserat sig på produktion av naturliga bakpulver och surdegsprodukter. De har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1930-talet när en grupp entusiaster, inspirerade av en man vid namn Sebastian Kneipp, började experimentera med olika surdegsblandningar.

Produkterna används av proffs

Idag är Sekowa känt för sina fantastiska produkter som används av bagare och konditorer runt om i världen. Deras bakpulver är tillverkat av naturliga mineraler som kaliumtartrat och natriumvätekarbonat, vilket gör det till ett hälsosamt alternativ till konventionellt bakpulver.

Stor kärlek för miljöfrågor

Företaget har en stark miljöprofil och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvinningsbara material och producera så lite avfall som möjligt. De samarbetar också med lokala jordbrukare för att säkerställa en hållbar produktion av råvaror.

Sekowa är ett exempel på ett företag som kombinerar kvalitet, hälsa och miljömedvetenhet. Genom att använda deras produkter kan man baka hälsosamma och utsökta bakverk samtidigt som man tar ansvar för miljön.

Läs mer

1 produkt