Dr Mercola

Dr Joseph Mercola har haft en stor passion för hälsa och teknik under den största delen av sitt liv. Han har en doktorsexamen inom osteopati och är författare till en rad böcker om hälsa på New York Times bästsäljande lista.

Dr Joseph utbildade sig tidigt inom både traditionell medicin och osteopatisk medicin. Efter att ha upplevt brister i den konventionella medicinska modellen, som han utövade, började han istället intressera sig för naturmedicin och ett mer holistiskt synsätt på hälsa. Han har sedan dess varit passionerad över att få människor att ta kontroll över sin egna hälsa.

År 1997 grundade han hemsidan Mercola.com för att kunna dela med sig av sina egna erfarenheter, sprida viktig information om hälsa och främja naturliga sätt att uppnå optimal hälsa. Efter en omfattande forskning började han också samarbeta med de allra främsta tillverkarna för att utveckla sin egna linje av kosttillskott av premiumkvalitet och produkter för en hälsosam livsstil.

I dag är Mercola.com världsledande med att ge information om naturlig hälsa och företaget Mercola Market erbjuder över tusen olika premiumprodukter för din hälsa, ditt hem, ditt matskafferi och dina husdjur.

Alla produkter är framställda enligt god tillverkningssed vilket möjliggör fullständig spårbarhet av råvaror, förpackningsmaterial och slutprodukt. De är även tillverkade helt utan konstiga tillsatser såsom GMO. Ekologiska och certifierat biodynamiska ingredienser, fria från soja och gluten, används när det är möjligt, vilket vi tycker är väldigt bra!

Det här är Dr Mercola:

  • Premiumprodukter – hög kvalitet
  • Produkter utan konstiga tillsatser
  • Ekologiska och biodynamiska ingredienser används om möjligt
  • Framställning enligt god tillverkningssed

Vad menas med att en produkt är av premiumkvalitet?
Med premiumkvalitet menas produkter som är av hög kvalitet. Produkterna är ofta testade och kontrollerade för att säkerställa att produkten infriar dina förväntningar. Vi har ett utbud av premiumprodukter från Dr Mercola i vårt sortiment – ta dig gärna en titt!

Läs mer

Visar alla 5 resultat