Capsule Connection

Capsule Connection grundades 1973 av Howard Mechanic med syftet att erbjuda hög kvalitativa och naturliga hälsoprodukter. Innan grundandet av Capsule Connection hade Howard utvecklat ett stort intresse för naturligt helande, speciellt genom naturläkemedel. Till en början distribuerade företaget därför olika tillverkares produkter till hälsokostaffärer runt om i Arizona, med fokus på örtprodukter.

Ett tag senare insåg Howard och hans svärfar att det fanns en efterfrågan på effektiva och billiga kapselfyllningsmaskiner varpå de utvecklade sin egna kapselmaskin.

I dag erbjuder Capsule Connection en rad olika kapselfyllningsmaskiner, både för hemmet och till professionella. Maskinerna är tillverkade i USA av BPA-fri plast. Capsule Connection är även specialiserade på tomma kapslar med många alternativ inklusive hela och separerade tomma vegetabiliska kapslar samt kapslar av gelatin.

Alla kapslar är fria från GMO och gluten samt tillverkade utan konserveringsmedel. Sedan 2016 har företaget donerat över 80 % av sin vinst till välgörenhet, så när du väljer Capsule Connections produkter gör du också en god gärning. Företaget har även valt bort att göra reklam för sina produkter och kan därför erbjuda produkter med hög kvalitet till ett lägre pris.

Det här är Capsule Connection:

  • Produkter till hög kvalitet och lägre pris
  • Donerar till välgörenhet
  • Erbjuder kapslar utan GMO, gluten och konserveringsmedel
  • Erbjuder kapselmaskiner tillverkade i USA av BPA-fri plast

Varför ska man använda kapselmaskiner?

Vi på Råvarubutiken har en kapselmaskin, eller som vi säger: kapselmakare, för hemmabruk i vårt sortiment. Med hjälp av denna kan du på ett smidigare sätt fylla kapslar med din helt och hållet egenvalda blandning. Tänk på att det inte medföljer några kapslar med maskinen!

Läs mer

1 produkt