BetterYou

Better You grundades år 2013 med visionen att hjälpa människor till en hälsosam livsstil. Idén om naturliga kosttillskott kom till i en tid då allt skulle gå snabbt och ge snabba resultat på kort tid – en tid då snabbmat, syntetiska ämnen och socker var den nya trenden. Genom lång erfarenhet av hälsokostbranschen och efter gedigen research skapades Better You – Naturliga kosttillskott som bygger på tre värdeord: naturligt, hög kvalité och sockerfritt.

Idag är Better You ett av Sveriges ledande företag inom kosttillskott och erbjuder en mängd olika kosttillskott i form av vitaminer, mineraler och kombinationer som passar olika människor i olika perioder i livet.

Better You har valt att ha närproducerad tillverkning i Sverige – till 90 % – ur ett både miljö- och socioekonomiskt perspektiv och skapar sina produkter utifrån ett hälsoperspektiv och för ett hållbart liv. De arbetar ständigt med sitt miljöarbete, exempelvis med att se över sina transporter, förpackningar och emballage. För Better You går miljöarbete hand i hand med produkternas kvalité.

Det här är Better You:

  • Naturligt och ekologiskt
  • Hög kvalité
  • Sockerfritt
  • Närproducerad tillverkning (till 90%)
  • Engagerade i miljöarbete

Varför ska du välja naturliga kosttillskott?

När du väljer mellan olika kosttillskott är det en fördel att välja de som är naturliga. Naturliga tillskott innehåller oftast inga syntetiska eller andra konstiga tillsatser och är ofta skapade med tanke på hälsa och miljö. Så nästa gång du ska välja ett kosttillskott gör det med tanke på både din hälsa och vår natur!

Läs mer

Visar alla 7 resultat