Allicin Max

Efter att Norman Bennet, dåvarande civilingenjör inom vattenindustrin, läst boken ”Garlic the powerful panacea” på 80-talet insåg han att ett ämne i vitlök, kallat Allicin, hade anti-mikrobiella egenskaper. Utifrån en gedigen forskning kring detta insåg han också att stabiliserat Allicin kunde användas som kosttillskott och utvecklade en nu patenterad process för att på ett naturligt sätt framställa stabiliserat Allicin.

Allicin Max grundades i Storbritannien år 1999. I dag erbjuder företaget unika produkter baserat på stabiliserat Allicin som säljs i hela Storbritannien och i fler än 40 länder över hela världen. Produkterna tillverkas i Storbritannien och genomgår regelbundet noggranna tester. Företaget forskar ännu vidare på ämnet Allicin i hopp om att kunna ta fram ytterligare Allicin-baserade produkter.

Därför ska du välja Allicin Max:

  • Tillverkning i Storbritannien
  • Naturligt framställt stabiliserat Allicin
  • Ingen GMO
  • Noggranna studier av produkterna görs regelbundet

Vad är vitlök?
En vitlök är egentligen inte en lök utan en liljeväxt. Den har använts som krydda och för sina medicinska egenskaper i många delar av världen i tusentals år. Till och med vikingarna använde vitlök i sin kost. I dag produceras över två tredjedelar av all vitlök i Kina. Den bör förvaras torrt och kallt i ett kylskåp för att hålla längre. Använd gärna vitlök som smakförstärkare i din mat, ät den rå eller krossa den i en sås.

Vad är då Allicin?
Allicin är ett ämne som kan extraheras från vitlök och som bär doften av vitlök. Ur vitlökens synvinkel är den tänkt att skydda växten mot skadeangrepp. Då Allicin har lätt för att brytas ner används en stabiliserad form i kosttillskott.

Läs mer

Endast ett sökresultat

Allicin Max

Allicin Max 30kap