Artikelnr: SW030

Swanson Vitamin B12 Cyanocobalamin 500mcg 100 caps

149 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 2 kvar.

Om produkten

Swanson Vitamin B-12 är ett högkvalitativt tillskott som kan bidra till flera hälsofördelar. En av dess främsta egenskaper är dess stöd för energimetabolismen i kroppen. Vitamin B-12 har en avgörande roll i processen att omvandla mat till energi, vilket är väsentligt för att bevara en aktiv och hälsosam livsstil.

Specifikation

Mängd per servering: Vitamin B12 (som cyanokobalamin) – 500 µg
Ingredienser: Vitamin B12 (som cyanokobalamin)
Andra ingredienser: Ris mjöl, gelatin

Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din vårdgivare innan du använder denna eller någon produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.
Enhetstyp: Kapslar

Ursprungsland: US

OBS: Detta är ett kosttillskott. Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Användning

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en kapsel per dag med vatten.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.