Artikelnr: SWU670

Swanson Folic Acid & B12 30 vegcaps

109 kr
Om produkten

Folat utgör en oumbärlig näringskomponent som har en avgörande funktion för vår hälsa, särskilt bland unga kvinnor och blivande mödrar. Det medverkar i flera centrala processer i kroppen, inklusive celltillväxt, DNA-syntes och bildandet av röda blodkroppar. Trots dess viktiga roll är vanliga folsyratillskott ibland inte tillräckligt effektiva.

Specifikation

Folat: 680 µg
Ingredienser: Folat
Andra ingredienser: Brunt ris mjöl, hypromellos (vegetabilisk kapsel), magnesiumstearat.

Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din läkare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om förseglingen är bruten. Förvaras svalt och torrt.

Nettovikt: 20g
Ursprungsland: US

OBS: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Användning

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel per dag med vatten.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.