Artikelnr: SW1239

Swanson Biotin 5000mcg 30 caps

99 kr

Leverans inom 1-3 dagar, endast 4 kvar.

Om produkten

Biotin, även känt som ”skönhetsvitaminen”, tillhör B-vitaminkomplexet och spelar en roll i att stödja friskt hår och en sund hårbotten. Genom att använda Swanson Premium Biotin kan du effektivt ge näring åt ditt hår, hud och naglar. Varje kapsel innehåller 5000 mcg (5 mg) D-biotin, den naturliga och biologiskt aktiva formen av biotin.

Specifikation

Portionstorlek: 1 Kapsel
Portioner per förpackning: 100

Mängd per servering: Biotin: 5000 mcg
Ingredienser: Biotin
Andra ingredienser: Ris mjöl, akaciaharts, gelatin.

Varning: Endast för vuxna. Rådfråga din läkare innan du använder denna eller någon annan produkt om du är gravid eller ammar, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Förvaras utom räckhåll för barn.

Ytterligare Anteckningar: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.
OBS: detta är ett kosttillskott

Användning

Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en kapsel per dag med vatten.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.