Pizzabotten – ekologisk och glutenfri
En pizzabotten som du förutom att göra pizza kan använda till att göra tarte flambée
En pizzabotten som du förutom att göra pizza kan använda till att göra tarte flambée
Ingredienser:
Majsstärkelse * 34%, vatten, majsmjöl * 15%, naturlig rissurdeg * (rismjöl *, vatten), solrosolja *, rismjöl *, psylliumskal *, ärtprotein *, linfrömjöl *, dextros *, hav salt, tandstensbakpulver * (majsstärkelse *, surgörande medel: Kaliumtartrater, jäsningsmedel: natriumkarbonat), äppelfiber *, förtjockningsmedel: guargummi *, xantangummi, kryddor *, naturlig arom
* från kontrollerad ekologisk odling, DE-ÖKO-003
Allergener: Kan innehålla spår av sesamfrön, soja, lupin och ägg
Förvaring och tillagning: Förvara i kylskåp efter öppnande och konsumera inom 2 dagar. Täck pizzabotten med de ingredienser du vill ha och grädda i förvärmd ugn på 190 ° C i 10-12 minuter. Oöppnad förpackning förvaras torrt och svalt
Näringsdeklaration:
Näringsvärden | Per 100 g |
Energi kJ/kcal | 1183/281 |
Fett | 5,3 g |
varav mättat fett | 0,8 g |
Kolhydrater | 51 g |
varav sockerarter | 2,3 g |
Kostfibrer | 5,8 g |
Protein | 4,3 g |
Salt | 1,6 g |
Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.