Schnitzer

Pizzabotten, Singel GLUTENFRITT EKO

Artikel nr: 2340
EAN: 4022993045185
29 kr

Pizzabotten – ekologisk och glutenfri

 

En pizzabotten som du förutom att göra pizza kan använda till att göra tarte flambée

Pizzabotten – ekologisk och glutenfri

En pizzabotten som du förutom att göra pizza kan använda till att göra tarte flambée

Ingredienser: 
Majsstärkelse * 34%, vatten, majsmjöl * 15%, naturlig rissurdeg * (rismjöl *, vatten), solrosolja *, rismjöl *, psylliumskal *, ärtprotein *, linfrömjöl *, dextros *, hav salt, tandstensbakpulver * (majsstärkelse *, surgörande medel: Kaliumtartrater, jäsningsmedel: natriumkarbonat), äppelfiber *, förtjockningsmedel: guargummi *, xantangummi, kryddor *, naturlig arom

* från kontrollerad ekologisk odling, DE-ÖKO-003

Allergener: Kan innehålla spår av sesamfrön, soja, lupin och ägg

Förvaring och tillagning: Förvara i kylskåp efter öppnande och konsumera inom 2 dagar. Täck pizzabotten med de ingredienser du vill ha och grädda i förvärmd ugn på 190 ° C i 10-12 minuter. Oöppnad förpackning förvaras  torrt och svalt

Näringsdeklaration:

NäringsvärdenPer 100 g
Energi kJ/kcal1183/281
Fett5,3 g
varav mättat fett0,8 g
Kolhydrater51 g
varav sockerarter2,3 g
Kostfibrer5,8 g
Protein4,3 g
Salt1,6 g