Artikelnr: 1490

Neempulver RB RAW&EKO 125g

69 kr

Leverans inom 1-3 dagar

Om produkten

Ekologiskt Neempulver

 

Användning: Produkten är ej avsedd som livsmedel.

 

Neem (Azhadiracta Indica) är ett träd inom mahognyfamiljen och är vördat i Indien där det använd mycket inom Ayurvedan.

Specifikation

Innehåll: Pulverisedade blad från neem (Azadirachta indica).
Ekologisk: Ja, EU-ekologiskt
Ursprung: Ghana
Användning: Produkten är ej avsedd som livsmedel.

Användning

Hårbottenpasta

 

Ta lite pulver i en skål och tillsätt så pass med vatten att du kan göra en krämig pasta. Massera sedan in i hårbotten och låt verka i mellan 10 och 30 minuter. Skölj allt ordentligt med vatten. Även om neem doftar starkt så överförs inte doften till ditt hår. Tvätta sedan håret som du brukar. Eftersom neem kan smaka illa är det skönt att slippa få det i ögonen och munnen.

 

Ansiktsmask

 

Så här gör du din egen ansiktsmask: Ta 1–2 tsk neempulver och blanda i vatten så det blir en slät smet. Den går nu att använda som den är men du kan med fördel tillsätta honung eller naturell youghurt. Även om neem doftar starkt så överförs inte doften till din hud. Eftersom neem kan smaka illa är det skönt att slippa få det i ögonen och munnen.

 

Neempulver till huden

 

Neempulver kan appliceras lokalt på huden. Du kan blanda det med vatten eller en lätt olja som olivolja men det går också bra att använda det som pulver. Du kan också enkelt tillverka din egen ”kroppsskrubb” med salt eller socker.

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.