Mandelmjöl - En hälsosam och mångsidig mjölsort

Mandelmjöl är ett mjöl som utvinns från malda mandlar och är en hälsosam och mångsidig ingrediens som kan användas i många rätter. Det är ett glutenfritt mjöl som passar bra för personer med glutenintolerans eller celiaki.

Användning av Mandelmjöl

Mandelmjöl kan användas som ett alternativ till vanligt mjöl i många rätter. Det kan användas i bakning, tillsättas i smoothies eller användas som en panering för kyckling eller fisk. Det kan också användas som en ersättning för brödsmulor i recept.

Hur man använder Mandelmjöl

Mandelmjöl är enkelt att använda och kan ersätta vanligt mjöl i de flesta recept. För att använda det i bakning, använd samma mängd mandelmjöl som vanligt mjöl. För att använda det som panering, doppa maten i ägg och sedan i mandelmjöl och stek i olja.

Läs mer

Visar alla 2 resultat

Mother Earth Big Pack

Mandelmjöl Premium EKO 5kg

1.150 kr LÄGG I VARUKORG