Innate Response

INNATE Vitamin C-400 180 tabletter

Artikel nr: 901078
EAN: 051494400173
789 kr

Vitamin C-400

 

Vitamin C-400 är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Den bidrar bland annat till immunsystemet men även nervsystemets normala funktion.

 

Är raw food och innehåller äkta whole food C-vitamin

Innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär

Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter

 

Vitamin C-400 är en whole food C-vitamin är alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag är kvar till skillnad från isolerad syntetisk C-vitamin. Vitamin C-400 är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Vitamin C bidrar till immunsystemet och nervsystemets normala funktion men även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att minska trötthet och utmattning samt till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens och benstommens normala funktion. Vitamin C ökar även järnupptaget. Vitamin C-400 är baserad på hel, icke-processad mat för att bibehålla alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag.

 

 

Som ett av få företag i världen köper Innate Response, tillsammans med systerföretaget MegaFood, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. Innate Response torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. Innate Response har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter.

Vitamin C-400

Introduktion

Vitamin C-400 är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Den bidrar bland annat till immunsystemet men även nervsystemets normala funktion.

Är raw food och innehåller äkta whole food C-vitamin

Innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär

Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter

Beskrivning

Vitamin C-400 är en whole food C-vitamin är alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag är kvar till skillnad från isolerad syntetisk C-vitamin. Vitamin C-400 är en skonsamt torkad whole food C-vitamin från apelsin som även innehåller amerikanska tranbär och vilda blåbär. Vitamin C bidrar till immunsystemet och nervsystemets normala funktion men även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar dessutom till att minska trötthet och utmattning samt till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar även till hudens, tandköttets och broskets normala funktion genom att bidra till normal kollagenbildning. Vitamin C ökar även järnupptaget och bidrar dessutom till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Vitamin C-400 är baserad på hel, icke-processad mat för att bibehålla alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag.

Som ett av få företag i världen köper Innate Response, tillsammans med systerföretaget MegaFood, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. Innate Response torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. Innate Response har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som Innate Response och systerföretaget MegaFood.

Innehållsförteckning

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin C (Apelsin)400 mg500
Amerikanska tranbär15 mg*
Vilda blåbär10 mg*

DRI = Dagligt referensintag

* DRI ej fastställt

Ingredienser

Vitamin C, apelsin (Citrus sinensis), råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), Saccharomyces cerevisae, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), amerikanska tranbär (Vaccinium macrocarpon), vilda blåbär (Vaccinium angustifolium), broccoli (Brassica oleracea italica), persiljeblad (Petroselinum crispum), morot (Daucus carota sub

sp. sativus), rödbeta (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av frukt, grönsaker, örter, bär och vitamin C som kombineras i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.