Innate Response

INNATE B-Complex 180 tabletter

Artikel nr: 901077
EAN: 051494400128
729 kr

B Complex

 

Introduktion

B Complex är ett whole food kosttillskott med alla åtta B-vitaminer i whole food-form. B-vitaminerna är oerhört viktiga för hälsan.

 

Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet

 

B Complex är ett whole food kosttillskott med alla åtta B-vitaminer i whole food-form. B-vitaminerna är viktiga för oerhört många funktioner i kroppen.

 

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat och vitaminer. Varje vitamin och kombineras med utvalda grönsaker eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

B Complex

Introduktion

B Complex är ett whole food kosttillskott med alla åtta B-vitaminer i whole food-form. B-vitaminerna är oerhört viktiga för hälsan.

Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet

Alla åtta B-vitaminer

Testad fri från bekämpningsmedel, ogräsmedel, glyfosat, gluten, soja, GMO och mjölkprodukter

Beskrivning

B Complex är ett whole food kosttillskott med alla åtta B-vitaminer i whole food-form. B-vitaminerna är viktiga för oerhört många funktioner i kroppen. Vitamin B1, vitamin B2 och niacin bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion. Vitamin B1 bidrar till normal hjärtfunktion och till normal psykologisk funktion. Riboflavin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, till att bibehålla normala röda blodkroppar, till att bibehålla normal hud, till att bibehålla normal synförmåga, till normal järnomsättning, till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning. Niacin bidrar till normal psykologisk funktion, till att bibehålla normala slemhinnor, till att bibehålla normal hud och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B6 bidrar till normal cysteinsyntes, till normal homocysteinomsättning, till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning, till att reglera hormonaktiviteten, till normal bildning av röda blodkroppar, till normal psykologisk funktion, till normal protein- och glykogenomsättning. Folsyra bidrar till vävnadstillväxt hos gravida, till normal aminosyrasyntes, till normal blodbildning, till normal homocysteinomsättning, till normal psykologisk funktion, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning. Folsyra och vitamin B12 har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin B12 bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal homocysteinomsättning, till normal psykologisk funktion, till normal bildning av röda blodkroppar, till immunsystemets normala funktion, till att minska trötthet och utmattning. Biotin bidrar till normal energiomsättning, till nervsystemets normala funktion, till normal omsättning av makronäringsämnen, till normal psykologisk funktion, till att bibehålla normalt hår, till att bibehålla normala slemhinnor och till att bibehålla normal hud. Pantotensyra bidrar till normal energiomsättning, till normal mental prestationsförmåga, till att minska trötthet och utmattning. Pantotensyra bidrar även till normal syntes och omsättning av steroidhormoner, vitamin D och vissa neurotransmittorer.

Som ett av få företag i världen köper Innate Response, tillsammans med systerföretaget MegaFood, in hela grönsaker, frukter, örter och bär. De maler och torkar råvarorna själva under låg temperatur vilket är mycket ovanligt. De allra flesta företag som tillverkar whole food köper in färdig-torkat pulver från tredje part. Ofta används spray-drying, drum-drying eller frystorkning som alla skadar råvaran mer eller mindre. Innate Response torkar med Refractance Window Drying, den till dags dato, mest skonsamma torkmetoden som finns. Innate Response har även eget laboratorium som används för att kontrollera produkten vid tre olika tillfällen. De skickar dessutom varje batch till flera olika tredjeparts-laboratorium för oberoende kontroller av bland annat bekämpningsmedel, ogräsmedel och andra gifter. Det finns inget annat företag som tillverkar whole food som är så rigorösa som Innate Response och systerföretaget MegaFood.

Innehållsförteckning

 

Innehåll per dagsdos % av DRI
Vitamin B1 (tiamin)9 mg818
Vitamin B2 (riboflavin)9 mg643
Niacin (vitamin B3)45 mg NE281
Vitamin B6 (Pyridoxin)10 mg714
Folsyra240 µg120
Vitamin B1250 µg2000
Biotin30 µg60
Pantotensyra (vitamin B5)45 mg750
Grönkål125 mg*

DRI = Dagligt referensintag

*DRI ej fastställt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllnadsmedel (cellulosa), grönkålsblad (Brassica oleracea sabellica), pantotensyra, Saccharomyces cerevisiae, niacin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (stearinsyra), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), broccoli (Brassica oleracea), folsyra, vitamin B12, biotin.

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller utan mat. Tabletten kan krossas eller mortlas och strös på mat eller i dryck vid svårigheter att svälja.

Whole food

Den här produkten tillverkas av riktig mat och vitaminer. Varje vitamin och kombineras med utvalda grönsaker eller näringsjäst i en unik process för att skapa ett whole food-kosttillskott med hög biotillgänglighet. Läs mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA.