-9%

Immunity, EKO, 90 kapslar

Artikel nr: 83030
EAN: 851469000939
299 kr

Immunity

 

Immunity innehåller i Katuki (Picrorrhiza kurroa) och Tulsi (Indisk Basilika). Katuki är en kall ört som växer ca 3000m över vattenytan och används för leverns hälsa.

 

Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. De är certifierat ekologiska, GMO-fria och testade för tungmetaller. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.


Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Innehåll per kapsel:
165mg Katuki / Picrorrhiza kurroa
55mg Krishna Tulsi löv / Ocimum Sanctum
55mg Vana Tulsi löv / Ocimum Gratissimum

 

Vegetablisk cellulosa (kapseln)

Endast ekologiskt innehåll.

 

Dosering: 1 kapsel, två gånger dagligen. Ta dem med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan:

 

1 eller ½ tsk ekologisk ghee
1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra)
1 krm jaggery eller rörsocker

 

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.