Global Healing

Global Healing VeganZyme Enzymer

Artikel nr: GH10629
EAN: 811839030393
799 kr

Veganzyme

 

VeganZyme är en avancerad, fullspektrumblandning av kraftfulla enzymer som stöder matsmältningen.

 

Fördelar med Veganzyme:

 

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel eller fyllnadsmedel.
 • Vegan-vänlig.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Veganzyme

VeganZyme är en avancerad, fullspektrumblandning av kraftfulla enzymer som stöder matsmältningen.

Fördelar med Veganzyme:

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel eller fyllnadsmedel.
 • Vegan-vänlig.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

   Dosering för vuxna: 2 kapslar 1-2 gånger per dag med måltid.
   1. För stöd för matsmältningen, ta enzymer med måltiderna med första biten mat.
   2. För systemisk stöd, ta minst 30 minuter före eller 2 timmar efter måltid med ett glas vatten.

   Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Innehåll: Glasburk med 120 kapslar som räcker i 30-60 dagar beroende på dosering.

   Ingredienser: Amylas (FCC 22,500DU/g), Proteas med DPP IV (FCC 60000 HUT/g), Lipas (FCC 675LU/g), Papain (FCC 200,000 PU/mg), Hemicellulas (FCC 1000 HCU/g), Serrapeptas (10,000 SU/g), Invertas (FCC 1000 SU/g), Nattokinas (800 FU/g), Alpha Galactosidas (FCC 250 GalU/g), Catalas (FCC 25 BU/g), Pectinas (FCC 2500AJDU/g), Bromelain (FCC 375,000 PU/mg), Glucoamylas (FCC 20 AGU/g), Glucose Oxidas (200GO/g), Lactas (FCC 1500 ALU/g), Cellulas I and II (FCC 625 CU/g), Phytas (FCC 15 FTU/g), Maltase (FCC 50 DPo/g), Beta Glucanas (FCC 50 BGU/g), Xylanas (FCC 50 XU/g), vegetabilisk kapsel, ekologiskt guargummi, ekologiskt risskal, spårmineraler.

   Om ingredienserna:

   Proteas: Proteas bryter ner proteiner och gluten. Detta är en proteas blandning härrörande från fermentering av tre mikrobiella organismer. Det är en blandning av sura, neutrala och alkaliska proteaser som ger aktivitet över hela pH-området i det gastrointestinala systemet (aktiv från pH 2,5 till 9,0). DPPIV är en blandning av olika proteaser (enzymer som bryter ner protein) som efterliknar kroppens egna naturliga DPPIV enzymer. I matsmältningen bryter proteas ner protein i mindre polypeptider och fria aminosyror.

   Amylas: Amylas bryter ner stärkelse och härrör från Aspergillus oryzae. Detta är en alfa amylas enzym som produceras genom fermentering av svamporganismen Aspergillus oryzae. Alfa-amylas är ett endoamylase som bryter ner stärkelse och glykogen till dextrin, glukos och maltos. Ris och potatis innehåller de högsta nivåerna av stärkelse.

   Laktas: Laktas bryter ner laktos (mjölksocker) och härrör från Aspergillus oryzae. Månag är laktosintoleranta. Laktas är utformad för att bryta ner mjölksocker, som kallas laktos, i sina beståndsdelar, glukos och galaktos.

   Cellulas 1 & 2: Cellulas bryter ner cellulosa (frukt och grönsaker), och härrör från Trichoderma reesei och Bacillus licheniformis. Varje växtcell är omgiven av en icke-levande-komplex, som kallas en cellvägg. En huvudkomponent i cellväggarna är en komplex kolhydrat, cellulosa.

   Maltas: Maltas bryter ner maltos (spannmål, baljväxter och korn), och härrör från Aspergillus oryzae. Maltas är en exo-karbohydras enzym som verkar endast på den icke-reducerande änden av stärkelse.

   Hemicellulas: Hemicellulas bryter ner hemicellulosa (frukt, grönsaker och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Hemicellulosa är en annan viktig komponent i cellväggen hos växter.

    Xylanas: Xylanas bryter ner xylos (fiberrik mat och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Xylanas är en speciell typ av hemicellulas.

   Betaglukanas: Betaglukanas bryter ner Betaglukan (fiberrik mat, korn och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Sädeskornen, vete, korn och råg, innehåller betaglukan som är en slags kolhydrat.

   Serrapeptase: Serrapeptase bryter ned fibrin, och härrör från Serratia marcescens. Serrapeptase används främst som en systemisk enzym.

   Nattokinase: Nattokinase bryter ned fibrin och härrör från Bacillus natto eller Bacillus subtilis natto. Organismen som producerar nattokinase upptäcktes ursprungligen i fermenterad soja mat kallas natto. Nattokinase är en kraftfull proteolytiskt enzym.

   Bromelain: Bromelain bryter ner protein och härrör från ananas. Bromelain är ett utdrag ur stammen eller saften av ananas.

   Papain: Papain bryter ned protein och är härledd från papaya. Papain är ett utdrag ur omogen papaya, Carica papaya. Papain visar både exoproteas och endoproteasaktivitet med ett brett pH-område.

   Alpha galaktosidas: Alpha galaktosidas bryter ner komplexa kolhydrater som finns i t.ex spannmål och baljväxter. Osmälta komplexa kolhydrater som dessa kan resultera i magbesvär, gas och uppblåsthet.

   Lipas: Lipas bryter ned fetter och oljor. Lipas är ett lipolytiskt enzym som produceras genom fermentering. Lipas katalyserar hydrolysen av fetter och oljor, som ger monoglycerider, diglycerider, glycerol och fria fettsyror. Den har en bred substratspecificitet på fetter och oljor av vegetabiliskt och animaliskt ursprung.

   Katalas: Ett antioxidant enzym som katalyserar omvandlingen av väteperoxid till vatten och syre. Väteperoxid är en biprodukt av cellmetabolismen.

   Invertas: Invertas bryter ner sackaros och socker, och är härledd från Saccharomyces cerevisiae. Invertas är en annan karbohydras enzym som spjälkar sackaros (vanligt socker) i dess beståndsdelar, glukos och fruktos.

   Pektinas: Pektinas bryter ned pektin och kostfiber. I växtceller, består pektin av en komplex uppsättning av polysackarider som finns i de flesta primära cellväggar och är särskilt rikligt förekommande i icke-vedartade växtdelar, speciellt frukt och grönsaker. Pektinas bryter ner selektivt och depolymeriserar naturligt förekommande pektin.

   Fytas: Fytas bryter ner frön, majs, soja och nötter. Fytas är ett enzym som katalyserar hydrolysen av fytinsyra (myoinositol hexakisphosphate), ett osmältbart, organisk molekyl som innehåller sex fosfatmolekyler.

   Glukosoxidas: Glukosoxidas är ett oxidoreduktas-enzym. Det vill säga, en enzym som katalyserar överföringen av elektroner från en molekyl till en annan.


   Tillverkare:
    Global Healing Center, USA.