Global Healing Selenium – Selentillskott

Artikel nr: GH10823
EAN: 811839030157
399 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Selen

 

Den här ekologiska selenen utvinns från senapsfrön och innehåller andra ämnen från växten. Selen är en kraftfull antioxidant som utför viktiga funktioner i kroppen.


Global Healing Centers selen är tillverkad av 100% certifierade ekologiska senapsfrön. Varje dos innehåller 200 mikrogram av lättupptagligt och veganvänligt selen.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Innehåll: 60 vegetabiliska kapslar, räcker i 60 dagar vid rekommenderad dosering.


Näringsinnehåll per 1 kapsel
Selen 200 µg.

Ingredienser: 
Selen från ekologiska senapsfrön, ekologiskt akaciagummi som utfyllnadsmedel, veganvänliga vegetabiliska kapslar. Global Healing Center´s selen produceras på en toppmodern fabrik utrustad med all modern utrustning som har ISO 22000-certifiering – den högsta i livsmedelssäkerhet.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.

Dosering för vuxna: 1 kapsel per dag med mat.

Observera: 
Förvaras utom räckhåll för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Konsultera med näringsterapeut eller läkare om du är gravid eller ammar.

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.