Global Healing Oregatrex – Oreganooljeblandning

Artikel nr: GH10810
EAN: 811839031338
499 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Organic Oregano Oil Blend

 

Global Healings förstaklassiga oreganooljeblanding innehåller certifierad ekologisk oreganoolja blandad med pepparmyntaolja och cayennepeppar i en kapsel med solroslecitin för bättre absorption.
Många gillar att använda oreganoolja i förkylningstider.

 

Innehåller:

  • Kallpressad, labratoriegraderad olja av vild, ekologisk Medelhavsoregano.
  • minst 80% Carvacrol vilket ger ca 65-70 mg per kapsel.
  • Inga konstgjorda, kemiska eller giftiga biprodukter. Ingen djurtestning.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Ingredienser: Vild ekologisk Medelhavs oreganoolja (Origanum vulgare), ekologisk kallpressad Extra Virgin Olivolja, ekologisk pepparmyntaolja, ekologiskt cayenne extrakt, ekologiskt solroslecitin (solroslecitin förbättrar absorptionen) och vegetabilisk cellulosa.


Innehåll:
60 kapslar som räcker i 30 dagar.


Tillverkare: 
Global Healing Center, USA.

Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Öppna ej kaplsarna. Om du av misstag får innehållet i kaplsarna direkt på hud, i mun eller ögon – skölj med mjölk eller yoghurt direkt (det är inte farligt men kan svida ordentligt). Det är mycket viktigt att inte ta produkten på fastande mage utan alltid tillsammans med mat, gärna i mitten av måltiden. 

Hur använder jag den?

Denna olja är mycket stark och bör endast användas under kortare perioder. Den bör ej tas av gravida, ammande eller barn under 12 år.

Dosering: 2 kapslar tillsammans med mat en gång dagligen.

 

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.