Artikelnr: GH10684

Global Healing Moringa Extrakt

399 kr

Meddela mig när produkten är tillbaka i lager.

Om produkten

Moringa


Moringa har använts i århundraden för att stärka hälsa. Moringa är ekologisk och producerad av färska moringablad med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik med Energized Trace Minerals ™.

 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Specifikation

Innehåll flaska: Glasflaska på 59,2 ml med pipett – räcker i 30 dagar.

IngredienserEkologisk Moringa från bladen, ekologiskt, vegetabiliskt glycerin och trippel renat vatten, spårmineraler.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.

Användning

Dosering för vuxna: Ta 1 pipett (1 ml) på morgonen och 1 pipett på eftermiddagen/kvällen. Tips: Du kan också lägga till en pipett till ditt varma eller kalla te.


Kontraindikationer:
 Om du tar medicin för din sköldkörtel, blodsocker eller blodtryck eller läkemedel som metaboliseras av din lever, prata med din doktor innan du tar moringa.


Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kos
t.

 

Trygg E-handel

Handla tryggt

Snabb leverans

Snabb leverans

Poäng på alla köp

Poäng på alla köp

Tillgänglighet av bra produkter

Råvarubutiken är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.