-10%
Global Healing

Global Healing Gurkmeja Extrakt

Artikel nr: GH10626
EAN: 811839030300
377 kr

Turmeric Liquid Extract – Gurkmeja extrakt


Upplev kraften från en ekologisk gurkmeja färskplockad och framställd med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik. Innehåller svartpeppar för den maximala verkan.


Alla dessa ingredienser blandas i ett stor glasbehållare och tillåts extrahera ut alla de fördelaktiga komponenterna ut ur pulvret och in i vätskan under många dagar. Den naturliga masureringsprocessen extraherar alla de fördelaktiga föreningarna från gurkmeja och svartpeppar och bevarar en naturlig synergi.


Global Healing Center tillhandahåller inte standardiserade extrakt för enskilda föreningar, men tillverkar kompletta extrakt, det vill säga dess produkter har ett sortiment som alla föreningar. gurkmeja och curcumin. Curcumin är den mest kända aktiva ingrediensen i gurkmeja. Kombination med svartpepparekstrakt ökar intaget.


Fördelar med Turmeric Extrakt:

 

  • Innehåller inte tillsatser, konserveringsmedel eller fyllnadsmedel. De enda ingredienserna är ekologisk gurkmeja av högsta kvalité, ekologisk svart peppar, vegetabiliskt glycerin, renat vatten samt spårmineraler.
  • Vegan.
  • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.

Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Innehåll flaska: Glasflaska med pipett på 59,2 ml – räcker till ca 48 doser (24 dagar) vid rekommenderad dosering.

Ingredienser: Extrakt tillverkat av ekologisk Gurkmejarot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler.

Förvaring:
 på sval och mörk plats eller i kylskåp.


Tillverkare:
 Global Healing Center, USA.

Dosering för vuxna: 2 pipetter på morgonen och 2 pipetter på eftermiddagen eller kvällen.